Första recensionen av Assei Rollspelet

posted in: Okategoriserade | 0

Nu har första recensionen av Assei Rollspelet kommit. Det var ett medelmåttigt betyg, dock verkar det som drar ner betyget vara detaljer som gjorde det bökigare. De som kan åtgärdas har åtgärdats, d.v.s. där finns nu rollformulär med rubriker för Kompetenser och Motivationer då det verkar ha varit otydligt tidigare. Där finns även kompendier med Kompetenserna för nedladdning på hemsidan, för att underlätta bläddring och för de som är oroliga att boken ska gå sönder. Jag kan tillägga att de två bläddrings-exen som varit på flera konvent och med på flera demo-spel är i gott skick fortfarande. När det kommer till att det verkade vara svårt att veta vilka tärningar för slagen finns där nu ett förtydligande att ladda ner på hemsidan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *